Tips på att tjäna pengar till laget

Även vi journalister har barn som är med i olika föreningar och lag och vi vet att det alltid är en kamp att tjäna pengar till laget. Det är träningsläger som ska betalas, det är ny utrustning som ska köpas och så vidare. Som grävande journalist så har jag letat alternativ för mina barns lag. Jag hittade ewear, som erbjuder klädpaket att sälja till träningsintresserade. Ewear är ett sortiment av produkter med kläder avsett för idrott och fritid och de verkar vara lättsålda. Så jag har sagt till mina barn tränare att börja med detta och nu vill jag även tipsa er om detta.

Hur mycket tjänar laget på att sälja kläder från ewear?

Jag har tagit reda på att det går att sälja ewear i två olika typer av paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden som köper dem. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till laget och paketet för 160 kronor ger 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Lättsålda kläder ger er snabbt pengar till laget

Det är idag väldigt många som idrottar, sportar, tränar och som behöver bra kläder för det. Sälj till era grannar, vänner, familj och så vidare. Kläderna från Ewear är dels snygga, men de har även en hög kvalitet, och kostar inte allt för mycket att köpa. Det gör att de i stort sett säljer sig själva.

21 Feb 2016