Ta en paus från jobbet

Som grävande journalist är man ständigt på gång, det är saker som händer hela tiden. Det är dock bra att ibland ta en paus och åka på lite semester och ladda batterierna. På Inca.se finns det mängder med underbara resor! Det är inga vanliga charterresor här inte! Utan fantastiska upplevelser. Ett ställe som de har att åka till är en plats jag alltid velat se. Det är Galapagos. Galapagosöarna är en ögrupp som tillhör Ecuador och består av 19 öar mitt ute i Stilla Havet, cirka 1000 km väster om fastlandet på Ecuador. På dessa öar finns det ett antal endemiska arter. Endeism betyder att de bara finns inom ett specifikt område. Dessa öar är även där Charles Darwin utförde sin forskning kring det naturliga urvalet. Galapagosöarna blev en nationalpark 1958 och 1978 kom den med på Unescos världsarvslista. Det är bara fem av alla öar som är bebodda.

Inca Tours erbjuder kryssningar och vanliga resor

Inca Tours erbjuder dels vanliga gruppresor till Sydamerika, Ecuador och Galapagos men de har även flera kryssningsalternativ till Galapagosöarna. Man kan välja mellan lyxiga och komfortabla alternativ till lite enklare kryssningar. Alla kryssningar går att anpassa efter hur man vill ha det på sin resa.

Djurlivet på Galapagos

Galapagos är känt för sitt fantastiska djurliv och om du vill veta mer om det så finns det en hel del information att söka efter på nätet. Där kan du även se videor och annat roligt innan din egen resa!

23 Aug 2016