Köp nya sommardäck på nätet

Hos Nordendäck så finner du ett sortiment av däck som är bra mycket större än vad de brukar vara hos andra däckhandlare du har besökt tidigare. Genom att de finns på nätet så kan de hålla ett större lager. Sommardäck är något du måste ha på under perioden 16 april till den 1 december och är dina gamla däck slitna gör du bäst i att investera i nya sommardäck! Utöver att Nordendäck har ett stort sortiment så är deras däck även av högsta kvalitet, men till bra priser!

När är det dags för nya sommardäck?

Nya sommardäck är läge att köpa när de däck du har, har ett mönsterdjup under 1,6 mm enligt lag eller 3 mm enligt specialister. Du kan enkelt mäta dina sommardäcks djup med hjälp av en femkrona, då den mäter 3 mm mellan toppen av femkronorssymbolen och kanten. Om du vill ha bra nya sommardäck, så ska du besöka Nordendäck. De har utöver sommardäck även ett sortiment av:

  • Vinterdäck
  • Fälgar
  • Kompletta hjul
  • Dubbdäck

Nordendäck erbjuder dig dessutom fri frakt från 2 däck och du har hela 30 dagars öppet köp. När du beställer nya sommardäck hos dem så kan du även välja att få dem levererade till ett av alla tusen ställen som Nordendäck samarbetar med och få dina däck monterade på plats! Du slipper stå och krångla med det själv, utan du kan ta en kopp kaffe medan du väntar och sedan köra hem med nya sommardäck på bilen.

Enkelt och smidigt!

På Nordendäcks hemsida så kan du genom deras smarta sökfunktioner hitta rätt däck för dig och din bil. Dels kan du söka efter dimensioner, men även efter modell på din bil eller ditt registreringsnummer. Däcken du köper hos Nordendäck är billiga, bra priser och det går enkelt och snabbt att få dem levererade.

11 Dec 2014